Waxen

Bij Wax and More kun je terecht voor al je waxbehandelingen. Door gebruik van de beste wax en de nieuwste technieken en methoden kun je snel, comfortabel en zonder al teveel pijn onthaard worden.

Waxen is een van de beste methodes om lichaamshaar te verwijderen en biedt veel voordelen in vergelijking anderen methodes. Het is de meest natuurlijke manier om haar te verwijderen zonder last van stoppels, huidirritatie en snellere haargroei. Daarnaast blijven de haren bij waxen veel langer weg dan bijvoorbeeld bij scheren.

Laat je professioneel waxen. Voor een gladde, zachte en verzorgde huid.

Voor de behandeling

Je haar moet ongeveer drie weken groeien voor je het kunt laten waxen. Het dient minimaal 0,5 cm lang te zijn om het beste resultaat uit je behandeling te halen.

Om een optimaal resultaat te behalen, kun je je huid het beste een paar dagen voorafgaand aan de behandeling licht scrubben. Scrubben zorgt ervoor dat dode huidcellen verwijderd worden en dat de haren losser gaan zitten. Ze kunnen dan makkelijker verwijderd worden.

Zorg dat je naar de behandeling komt met een schone huid.

Tijdens de behandeling

Je eerste keer? Tijdens de intieme behandelingen zoals het waxen van de schaamstreek of bilnaad zal je je onderkleding volledig uit moeten trekken. Bij het waxen van de oksels, borst, bovenarmen, etc. dien je je bovenkleding uit te trekken. De eerste keer vind je dat misschien een beetje ongemakkelijk of zelfs gênant. Ik zal proberen je op je gemak te stellen. Bedenk goed dat het mij echt niet uitmaakt hoe jij eruit ziet en dat ik daar helemaal niet naar kijk. Ik ben helemaal niet bezig met de vorm of omvang van jouw lichaam. Het enige dat ik bekijk, is of jij met een zachte, gladde huid weer de deur uitgaat. Je kleedt je om in mijn kamer en er komt niemand anders aan te pas dan alleen jij en ik.

Na de behandeling

Houd je huid goed schoon. De eerste 24 tot 48 uur na de behandeling kun je het beste warmte en wrijving vermijden. Houd je huid het liefst schoon met een antibacterieel product. Niet te heet douchen, ga even niet naar de sauna en wacht even met sporten en de zonnebank.

Vanaf drie dagen na de behandeling mag je de huid weer gaan scrubben. Doe dit met een grove korrel en scrub je huid zo’n twee keer per week om alle dode huidcellen te verwijderen. Het is normaal wanneer je na je eerste waxbehandeling een lichte roodheid op de huid ziet. Dit verdwijnt binnen 24 uur.